A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. január 25., szerda

Aktuális akció

Az iHerb 2012. február 1-jén 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 10%-os kedvezménnyel kínál valamennyi probiotikus készítményt. Bármelyik készítményhez 6 USD kedvezménnyel lehet pluszban megvásárolni ezt a probiotikumot: http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Ideal-Bowel-Support-299v-30-Veggie-Caps/23209?at=0
 
További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén. 
40 USD megrendelés fölött pedig maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD-ig a légi szállítás (international airmail) ára csak 4 USD, szemben a korábbiakkal, amikor 1,4 és 1,814 kg közötti súly esetén a szállítási költség 6 USD volt.



Több szakértő szerint is a probiotikumoknak fontosabb szerepük lehet a megromlott egészségi állapot gyógyításában, mint a vitaminoknak. Az egészséges bérflóra felel ugyanis az immunrendszerünk jó működéséért, segítségével számos vitamint a szervezet saját maga is képes termelni, továbbá biztosítja, hogy a táplálékainkból a vitaminok és ásványi anyagok felszívódjanak, a salakanyagok pedig kiürüljenek.

A mostani akciós probiotikumok közül már többet is használtam. A választásomat az ár mellett a minőség és a felhasználók pozitív véleménye befolyásolta.

Jelenleg ezt szedem: http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-5-Billion-Organisms-Per-Capsule-120-Veggie-Caps/7006?at=0 a dobozon lévő előírástól eltérően nem 4x1, hanem 2x2 dózisban. Reggel éhgyomorra és este lefekvés előtt. Karácsony előtt kaptam két csomagomban is 10-10 darabot ajándékba az iHerbtől és már annyiból is meg tudtam állapítani, hogy számomra nagyon hatásos, így rendeltem egy egész dobozzal. Legközelebb is ebből fogok rendelni, de azt olvastam valahol, hogy nem árt időnként cserélni a probiotikumokat, hogy miért, azt nem írták:).


Az előbbi probiotikumot megelőzően ezt szedtem: http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CFU-s-60-Vcaps/19518?at=0
Ez is nagyon jó készítmény, 8 baktérium törzzsel, 30 milliárd hasznos baktériummal. Az előző terméknél kisebb méretű kapszulákat könnyű lenyelni.


Kb. 1,5 évvel ezelőtt, az első probiotikum, amit rendeltem az iHerbtől, ez volt: http://www.iherb.com/Now-Foods-Gr8-Dophilus-60-Vcaps/635?at=0
Szintén 8 baktériumtörzset tartalmaz, plusz ezek megtelepedését segítő prebiotikumokat. 

Mindhárom készítmény kapszulájának anyaga ellenáll a gyomorsavnak, így remélhetőleg a probiotikum eljut a rendeltetési helyéig. Az első két terméket nem szükséges hűtőben tárolni, a harmadikat viszont az üveg első felnyitása után hűtőben kell tartani. Az első termék esetében a kapszulánkénti blisterfólia tovább növeli a stabilitást, így a levegőben lévő páratartalom nem tudja károsítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.