A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. január 11., szerda

Aktuális akció

Az iHerb aktuális akciójában 2012. január 18. 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 10%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni az Aubrey-Organics bio kozmetikumait, baba ápolási szereit, stb. és a Simply-Organic bio fűszereit, glutén mentes sütőpor keverékeket, stb. Az Aubrey-Organics cégről itt http://www.aubrey-organics.com/, a Simply-Organic cégről pedig itt http://www.simplyorganic.com/ lehet bővebben olvasni, ahol receptek is találhatók.
 
Visszatérő vásárlók részére további 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén. 


A nyár még kicsit messze van ugyan, de érdemes megnézni az Aubrey-Organics napozószereit, amelyek mentesek a rákkeltő vegyi anyagoktól: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Sun-Care

Rendeléskor ne felejtsetek el 1 db ajándékot is választani az ingyenes termékminták közül: http://www.iherb.com/Free-Samples. Bár ha elfelejtenétek, akkor is szokott valamit küldeni ajándékba az iHerb. 
December folyamán az általam választott ajándék mellé kétszer kaptam 10 db-os probiotikum mintát: http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-5-Billion-Organisms-Per-Capsule-10-Veggie-Caps/40327?at=0. Pont jól jött karácsony idejére, sőt annyira jónak tartottam a hatását, hogy azóta rendeltem egy egész dobozzal, ami tegnap meg is érkezett.
Tegnap így egyszerre két csomagom jött meg. Az első, amit még december 22-én adtak fel, 13 munkanap alatt, a második, amit január 2-án adtak fel, 8 munkanap alatt érkezett meg.

1 megjegyzés:

  1. Tegnap (január 11-én) egyszerre két csomagom jött meg. Az első, amit még december 22-én adtak fel, 13 munkanap alatt, a második, amit január 2-án adtak fel, 8 munkanap alatt érkezett meg.

    VálaszTörlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.