A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. január 18., szerda

Aktuális akció

Az iHerb 2012. január 25. 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) meghosszabbította a múlt heti akcióját, így továbbra is 10%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni az Aubrey-Organics bio kozmetikumait, baba ápolási szereit, stb. és a Simply-Organic bio fűszereit, glutén mentes sütőpor keverékeket, stb. Az Aubrey-Organics cégről itt http://www.aubrey-organics.com/, a Simply-Organic cégről pedig itt http://www.simplyorganic.com/ lehet bővebben olvasni, ahol receptek is találhatók.
 
További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén. 
40 USD megrendelés fölött pedig maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD-ig a légi szállítás (international airmail) ára csak 4 USD, szemben a korábbiakkal, amikor 1,4 és 1,814 kg közötti súly esetén a szállítási költség 6 USD volt.

A nyár még kicsit messze van ugyan, de érdemes megnézni az Aubrey-Organics napozószereit, amelyek mentesek a rákkeltő vegyi anyagoktól: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Sun-Care

Rendeléskor ne felejtsetek el 1 db ajándékot is választani az ingyenes termékminták közül: http://www.iherb.com/Free-Samples. Bár ha elfelejtenétek, akkor is szokott valamit küldeni ajándékba az iHerb.

2 megjegyzés:

  1. "Visszatérő vásárlók részére további 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén." - egyik ismerősöm pár napja rendelt elsőként és neki is felajánlotta ezt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, javítom. Az év végi akciójukban csak a visszatérő vásárlóknak járt a 60 USD fölötti kedvezmény, igaz akkor 10% volt. Ezek szerint most mindenkinek jár, csak 5%.

      Törlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.