A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

Az iHerbről

Az iHerb egy megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező amerikai cég, amely már több mint 14 éve folytat internetes kereskedelmet. 600 márka 30 000 termékét árulják a világ minden tájára történő csomagküldés útján. (Érdemes megnézni a videót, hogy milyen profizmussal készítik el a csomagokat az óriási, 360 ezer négyzetméteres klimatizált raktárukban.) Az iHerb, mivel a beszállítóktól nagy tételben vásárol, a magyarországi áraknál (még a szállítási költséggel együtt is) sokszor jelentősen kedvezőbb áron kínálja a különféle vitaminokat, táplálék-kiegészítőket, natúr-termékekeket, kozmetikumokat, bio-élelmiszereket, stb. Ezen kívül még időszakosan meghirdetett akciók is növelik az árelőnyt.

12 megjegyzés:

 1. Magyarországra nem szállít jelenleg az IHERB?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia(sztok),
   valóban nem szállít pl. New Chapter terméket Magyarországra, van valami olyan szabályozás, ami tiltaná? Az alábbi üzenetet adja kosárnál, fizetést engedne, de Prohibited (tiltott) üzenet szerepel pirossal a terméknél.
   At this time, due to regulations, this item is not allowed to be shipped to your region.

   Törlés
  2. Az iHerb az egyik tavalyi hírlevelében azt írta, hogy 2013. december 5-étől megszűnik a New Chapter termékek interneten keresztüli forgalmazása (a New Chapter döntése alapján)
   Hogy miért, azt nem tudom.
   Azt írták akkor, hogy a jövőben 6 havonta megpróbálják rövid időre újra elérhetővé tenni a New Chapter termékek on-line vásárlását. Figyelni kell az akciókat.

   Törlés
  3. Nagyon köszönöm a válaszod,
   majd kukucskálok. Egyébként van bármilyen alternatíva, pl. EU-n belüli Amazon (német), vagy marad a csilliárd forintos, lehúzós magyar beszerzés New Chapterből?

   Törlés
  4. Sajnos nem tudok más beszerzési lehetőséget. Figyelni szoktam, hogy mikor lehet vásárolni az iHerbről, és olyankor bespájzolok.

   Törlés
 2. Szia.
  Kérlek segíts ha tudsz.,
  Nemtudom sehol kifizetni a rendelésem pedig már a visszaigazoló e mailt is megkaptam az általam kiválasztott termékekről.Elsőre sikerült könnyen,ez lenne a 2. Vásárlásom,a bankártya adataim is regisztárlva vannak,és mégsem látom a fizetés gombot:-((
  Az angol tudásom nagyon gyenge lehet én nem látom)
  Köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A "Proceed to Checkout" gombra, majd a következő oldalon a "Place Order" gombra kattintással lehet fizetni. Bár nem lehet, hogy ez már meg is történt? Hiszen kaptál visszaigazoló e-mailt, azt pedig a fizetés után szokták küldeni.

   Törlés
 3. Köszönönöm a segítséget,igazad van ki van fizetve,csak nem kaptam róla smst és nem értettem.:-) De levonta..

  VálaszTörlés
 4. Szia. Lehetne pár kérdésem? Az egyik, ha 45usd alatti árral számolok-akkor a kedvezménnyel levonva legyen annyi vagy ebből vonjam a kedvezményt?(elég sok dolgot vásárolnék) és a szállítási árral legyen ennyi vagy az külön nézik a vámhoz+áfához?Ha 1800gr fölötti a rendelésem akkor csak annyi hogy fizetni kell az airmailt?(azzal rendelném)(mert ugye 80usd a másik határ de azt nem fogja átlépni nyilván). Iletve lehet minden nap is rendelni csomit ugyanarra a címre,személyre,stb-mert nem akarok egyben nagyobb csomit rendelni-az áfa+vám miatt.(gondolom ezért rendel mindenki külön több adagban...). Kedvezményeknél 1 db kód vehető igénybe gondolom. illetve az akciós dolgok közül vaan megkötés hogy csak 1 db lenne vásárolható esetleg? Illetve mint egy posta csomagot kiszállíítanak amikor annak ideje van?(vagy értesítés stb)És a vámot+áfát akkor a postásnak kell megfizetni? Köszönöm a türelmet a kérdéseimhez előre is :) -először rendelő ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem voltam itthon.
   -A kedvezménnyel levont, tehát a fizetendő összeg legyen 40-45 USD közötti, akkor nagy valószínűséggel nem kell fizetni ÁFA-t (és természetesen vámot sem) és most még a sima airmail is ingyenes 40 USD fölött.
   - 1800 gramm fölött automatikusan drágább szállítási módokat kínál fel a rendszer.
   - rendelhetsz egy nap többször is (én legalábbis volt, hogy 3-4 csomagot rendeltem egy nap, s többnyire együtt is hozta ki a posta).
   - a kód utáni kedvezményt ugyanazon személy (név és bankkártya) csak az első vásárlásnál érvényesítheti. de pl. ha a családban van másvalakinek is bankkártyája, akkor lehet szintén érvényesíteni az első vásárlás utáni kedvezményt az ő nevére, és bankkártyájával történő vásárlásnál.
   - akciós termékből több is vásárolható, általában csak a "trial" próba termékeknél van olyan kikötés, hogy egy vásárlás során csak egyet lehet kedvezményes áron venni. De ezt úgyis jelzi a rendszer.
   - a posta kb. 2-3 héten belül szállítja a csomagodat. Ha nem vagy otthon, akkor értesítőt hagy a postaládában és bemehetsz személyesen átvenni a csomagot az értesítőn megadott címen.
   - ha 40-45 USD fölött rendelnél, akkor nagyobb az esély arra, hogy ÁFA-t kelljen fizetned, ilyenkor értesít a posta levélben, hogy náluk van a csomagod, s kérheted, hogy ők végezzék el a vámeljárást, aminek a díja kb. 2000 Ft, plusz ki kell még fizetned a csomag értékének 27%-os ÁFA-ját.

   Törlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.