A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2011. december 14., szerda

Aktuális akciók

Az iHerb év végi akciója keretében továbbra is 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni négy vezető gyártó valamennyi termékét:

Doctor's Best 
Life Extension
New Chapter
Madre Labs

Emellett 2011. december 21. 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) meghosszabbították a 10%-os kedvezményt a megfázás és influenza elleni szerekre.
 

Visszatérő vásárlók részére további 10% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén.

4 megjegyzés:

  1. Hello!

    Úgy tudom, hogy kb 50$-os az az 10000ft-os összegig nem cécóznak a vámmal. Nos ha én többet akarok rendelni, mondjuk (50e ft) értékben akkor ha 5-ször rendelek 10ezerért(mondjuk egymás utáni napokon), akkor fognak a vámnál cécózni?

    Köszi

    VálaszTörlés
  2. Szerintem az 50 USD-s vámmentességi határ létezése a "városi legenda" kategóriája. Nem tudok ilyen vámszabály létezéséről. A saját tapasztalatom, hogy az eddigi kb. 20 megrendelésem közül egyik után sem kellett vámot vagy ÁFA-t fizetnem, de mindannyiszor a légi fuvart (international airmail) választottam. A rendeléseim között néhánynak az értéke 60-80 USD volt. Szendi Gábor paleo blogján egy időben elterjedt, hogy 50 USD a vámmentességi határ, de aztán többen is cáfolták, hogy nincs ilyen határ, legalábbis a gyakorlatban a postások nem foglalkoznak ekkora összeg vámolásával. Azok közül, akik a DHL-lel vagy az UPS-sel kérték a szállítást, azonban voltak olyanok, akiknek ÁFA-t és vámot is kellett fizetniük. Így ha nem sürgős, akkor én is inkább a többször 80 USD alatti (ez az international airmail értékhatára), mint a kevésszer 80 USD fölötti rendelést javaslom.

    VálaszTörlés
  3. Kicsit utána néztem, ennek a vámkérdésnek. Jelenleg magánszemélyek esetén 150euró(kb. 40-45ezer forint) a vámmentes értékhatár, efölött 700euróig 2,5%, felette pedig különféle vámkategóriák vannak. Viszont az áfát 22euró(kb. 6-7ezer ft) után kell megfizetni, alatta nem. Tehát a lényeg a lényeg, hogy 150euróig csak áfát(25%, jan.-tól 27%) kell fizetni, sőt ha szerencséd van még azt sem mert, a vámnál szúró próba szerűen ellenőrzik a csomagokat, így 150euróig érdemes lehet olyan termékeket rendelni, amelyek áfával megnövelt értéke olcsóbb, mint az itthon árult vitaminoké.

    VálaszTörlés
  4. Köszi szépen, hogy megírtad, jó tudni erről.

    VálaszTörlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.