A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2011. december 21., szerda

Aktuális akciók

Az iHerb év végi akciója keretében továbbra is 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni négy vezető gyártó valamennyi termékét:

Doctor's Best 
Life Extension
New Chapter
Madre Labs

Emellett 2011. december 28. 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 10%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni  valamennyi emésztést javító enzimet.
 
Visszatérő vásárlók részére további 10% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén. 

A jelenlegi akciós, emésztést javító enzimek közül ezt ismerem: http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-Enzymes-180-Capsules/857?at=0. Természetes anyagok vannak benne, pl. papain a papayából, vagy bromelain az ananászból. Segíti a zsírok, fehérjék, szénhidrátok lebontását. A paleóra való áttéréskor szedtem pár hónapig, a leírás szerint minden étkezés előtt egy szemet. 
A napokban találtam egy érdekes cikket Mark Sisson honlapján: http://www.marksdailyapple.com/flatulence-foes-and-fixes/#axzz1gXCukiUo, amelyben az evés utáni puffadásról és emésztést javító tanácsokról ír. A cikkben az általam is használt Now Food Super Enzymmel kapcsolatban azt tanácsolják, hogy evés előtt 5-6 szemet kell bevenni. Amikor már melegség érződik a gyomorban, azt jelenti, hogy el kezdett hatni az enzim.

Egy másik ugyancsak jelenleg akciós termék, amit használok: http://www.iherb.com/Now-Foods-Gr8-Dophilus-60-Vcaps/635?at=0. Az egészséges bélflóra és immunrendszer fenntartása érdekében 8 féle hasznos probiotikus baktériumtörzset, összesen 4 milliárd baktériumot tartalmaz. A kapszula anyaga ellenáll a gyomorsavnak, így képes eljutni a bélrendszerbe, ahol ki tudja fejteni a jótékony hatását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.