A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2011. december 1., csütörtök

Aktuális akciók

A múlt heti akciót egy héttel meghosszabbította az iHerb, így 2011. december 7-én 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) tartó akcióban 10% kedvezménnyel lehet vásárolni anti-oxidáns termékeket, pl.:

Astaxhantin
CoQ10
Zöld tea ezen belül a St. Dalfour teákhoz ajándék kerámia teafilter tartó
Resveratrol
Ubiquinol


60 USD feletti rendelés esetén további 5% kedvezmény jár.


A múlt heti akciónál említett termékeken túl a következőket használom:


E vitamin (Carlson Labs 400 IU 120 db-os) gátolja a szabadgyökök képződését. Természetes E vitamin, tartalmazza a teljes E vitamin családot (tokoferolok és tokotrienolok). Fontos, hogy ha valaki E vitamint szed, ügyeljen arra, hogy ne a szintetikus alfa tokoferolt, hanem vegyesen, a természetes béta, delta, gamma tokoferol tartalmú vitamint válassza. Önmagában a szintetikus alfa tokoferol ugyanis többet árt, mint használ.
N-A-C (Jarrow Formulas 600 mg 100 db-os) Dupla rétegű N-Acetyl-L-Cysteine (NAC) tartalmú tabletták, melynek 1/3-a gyors, 2/3-a pedig lassú felszívódású. Az NAC-nak erős antioxidáns és méregtelenítő hatása van. Nem iszom alkoholt, ezért ez a "gyógyhatása" nem érint, de a vásárlói vélemények között több olyan is akad, aki másnaposság esetén használja, a máj méregtelenítésére. Én csak időszakosan szoktam szedni, amikor az asztmám romlik, köhögök, pl. ködös, szmogos időben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.