A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2011. december 8., csütörtök

Aktuális akciók

A 2011. december 14-én 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) tartó akcióban 10% kedvezménnyel lehet vásárolni megfázás és influenza elleni termékeket, így pl.:


Gazdaságos kiszerelése miatt ezt a C vitamin kapszulát http://www.iherb.com/Now-Foods-C-1000-Caps-250-Capsules/475?at=0 szoktam rendelni, de más Now Foods C vitaminnak is nagyon kedvező az ára:http://www.iherb.com/Search?kw=now+foods+c+vitamin#p=2&sr=0

Természetes C vitamin porból pedig ezt http://www.iherb.com/Madre-Labs-Madre-C-Vitamin-C-6-35-oz-180-g/17628?at=0 ismerem. Camu camu, acerola, csipkebogyó és amla kivonatot tartalmaz. Langyos teába teszek bele egy kiskanálnyit. Nagyon jól feloldódik a folyadékban, enyhén savanykás az íze. A múlt hónapban vettem, amikor a fent említett Now Foods C vitamin rendelése esetén árkedvezménnyel lehetett megvásárolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.