A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2011. december 28., szerda

Aktuális akció

Az iHerb év végi akciója keretében továbbra is 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni négy vezető gyártó valamennyi termékét:

Doctor's Best 
Life Extension
New Chapter
Madre Labs



Visszatérő vásárlók részére további 10% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén.


Emellett 2012. január 4. szerda 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 10%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni többféle élelmiszert, melyek közül nagyon sok organikus: http://www.iherb.com/Certified-Organic-Foods.

A kedvenc zöldtea márkám is akciós: http://www.iherb.com/St-Dalfour.


Én az ízesítés nélkülit szeretem: http://www.iherb.com/St-Dalfour-Organic-Original-Green-Tea-25-Tea-Bags-1-75-oz-50-g/27346?at=0
A lányoméknak pedig a mangó http://www.iherb.com/St-Dalfour-Organic-Golden-Mango-Green-Tea-25-Tea-Bags-1-75-oz-50-g/11129?at=0 és a mandarain http://www.iherb.com/St-Dalfour-Organic-Green-Tea-Mandarin-Orange-25-Tea-Bags-1-75-oz-50-g/27348?at=0 ízű a kedvencük. 

A St.Dalfour teákhoz továbbra is ingyenesen lehet rendelni teafilter tartó kerámiát: http://www.iherb.com/St-Dalfour-Ceramic-Tea-Bag-Holder/38428?at=0. Mi inkább a félbevágott citromot tartjuk benne a hűtőgépben:)



Kedvező áron lehet vásárolni organikus kókuszlisztet: http://www.iherb.com/Edward-Sons-Organic-Coconut-Flour-1-lb-454-g/32716?at=0 


Organikus, 100%-os kakaóport: http://www.iherb.com/Now-Foods-Healthy-Foods-Certified-Organic-Cocoa-Powder-12-oz-340-g/5023?at=0, illetve van egy drágább is, amit nagyon sok vásárló dicsér: http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-Cacao-Powder-Raw-Chocolate-Powder-16-oz-454-g/8254?at=0

 

4 megjegyzés:

  1. Tegnap megkaptam a december 7-én kelt rendelésemet, nagyon korrekt módon. Dec. 20-án pedig e-mail-ben érdeklődött egy hölgy, hogy megérkezett-e a csomag, egyúttal megkért, hogy amennyiben még nem, majd értesítsem a küldemény átvételének idejéről, mert céljuk a szolgáltatás optimalizálása. Ha ennyire "fontosnak" tartanak, kötelességemnek éreztem válaszolni. :-)) Csak ennyit szerettem volna megosztani veled, és kívánok minden jót 2012-re, egész családodnak.
    Pilis

    VálaszTörlés
  2. Pilis, köszi, hogy megírtad! UPS-sel vagy DHL-lel kérted a szállítást? Kellett vámot és ÁFA-t fizetned? Vagy légi fuvar volt és a Magyar Posta írta volna az emailt??
    Nekem dec. 23-án érkezett egy csomagom, légi fuvarral, 15 munkanap alatt. Éppen időben, mert benne volt a bátyámnak szánt ajándék:) Egy másik csomagom pedig karácsony után érkezett, 20 munkanap alatt. Nagyobb csúszásra számítottam a karácsony miatt, de szerencsére nem így történt.

    VálaszTörlés
  3. Valóban nem voltam teljesen egyértelmű. Bocs. Az édeklődő hölgy bizonyos Jessica volt az iHerb-től, a rendelésem módja pedig teljesen proli, 4 dolláros air mail. A UPS és a DHL sokkal drágább. Kockáztattam. De megérte. Egy huncut kanyit se kért tőlem senki, csak a kezembe nyomták a helyi postán a dobozt. Még azt se kellett igazolnom, hogy "kiféle" vagyok. Ez így általános ügymenet volt?

    Pilis

    VálaszTörlés
  4. Igen, ez így általános. A csomagszállító postások nem szokták kérni a személyit, mielőtt odaadják a csomagot. A múltkor éppen jöttem haza, mikor láttam, hogy megáll a csomagszállító postás autó az utcában. Kérdeztem tőle, hogy nem érkezett véletlenül a lányom nevére az Iherbtől egy csomag? Mondta, hogy de igen, és odaadta. Nem kérte a személyit, hiszen honnan tudhattam volna különben arról, hogy a lányom részére csomag fog érkezni?
    Ha viszont nem lettünk volna itthon és el kellett volna menni a postára a postaládába bedobott értesítővel, akkor ott már elkérték volna a személyit, mivel az értesítőt akár ki is lophatná valaki a postaládából, s tudtunk nélkül felvehetné a csomagot, ha nem kérnék a személyigazolványt és az aláírást.

    VálaszTörlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.