A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2011. november 19., szombat

A blogról

Blogomon szeretnék hasznos információkat nyújtani mind a kezdő, mind pedig a gyakorló iHerbes vásárlóknak. Lépésről lépésre (képernyő képekkel illusztrálva) bemutatom a regisztráció, illetve a vásárlás módját, így azok is könnyűszerrel vállalkozhatnak az első vásárlásukra, akik esetleg úgy érzik, hogy nem rendelkeznek megfelelő angol nyelvtudással, vagy még sohasem vásároltak az interneten. Azok számára pedig, akik már rendszeresen vásárolnak az iHerben, szeretnék olyan tanácsokkal, ötletekkel szolgálni, amivel még jobban ki tudják használni az iHerbes vásárlásban rejlő előnyöket. A Termékek menüpont alatt folyamatosan bemutatom az általam már kipróbált termékeket és várom a Ti tapasztalataitokat is. Az Akciók menüpont alatt pedig igyekszem felhívni a figyelmet az aktuális árengedményekre, kedvezményekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.