A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2011. november 23., szerda

Aktuális akciók

A 2011. november 30-án 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) tartó akcióban 10% kedvezménnyel lehet vásárolni anti-oxidáns termékeket, pl.:

Ubiquinol

További kedvezmény, hogy 40 USD feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás 2011. november 30-áig. 60 USD feletti rendelés esetén pedig még 5% kedvezmény jár.

A fenti termékek közül eddig a következőkről van tapasztalatom:

Természetes, GMP minősítésű astaxanthin 10 IU E vitaminnal  (d-alpha Tocopherol). Az astaxanthin a karetionidok csoportjába tartozó erős gyulladáscsökkentő hatású antioxidáns, amelyet algákból nyernek. Dr. Mercola szerint a szintetikus astaxanthinok nem jók, a természetes astaxanthinnak viszont számos betegség kezelésére kedvező hatása van, mint pl.  szembetegségek, szívbetegség, ízületi gyulladás: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/11/23/astaxanthin-the-eye-antioxidant-550-times-more-powerful-than-vitamin-e.aspx.

Nyáron a fényvédő hatása miatt napi két szemet használtam a leégés megelőzésére (és tényleg működött), szeptember óta pedig napi egyet, mert úgy tapasztaltam, hogy jót tesz a számítógépes munka által igénybe vett szemeimnek.

Az ubiquinol erős anti-oxdáns, ami jobban hasznosítható a szervezet számára, mint a CoQ10. Aki esetleg valaha is szedett illetve szed koleszterinszint csökkentő statin gyógyszert, annak valószínűleg Q10 hiánya van, illetve 30-40 éves kor után a szervezet egyre kevésbé tudja a CoQ10-et a könnyen felszívódó ubiquinollá konvertálni: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/07/20/the-truth-about-statin-drugs-revealed.aspx Az ubiquinol és CoQ10 közötti különbségről itt olvasható információ: http://www.kanekaqh.com/faqs.html

és
Szeretem nagyon a zöld teákat. Először a mangó ízesítésű teát kóstolhattuk meg, miután az egyik rendelésem alkalmával ajándékként ezt választottam. Amikor megérkezett a csomag, meglepődtem, hogy nem csak egy filtert, hanem egy egész, 25 filteres dobozzal küldtek, a lányom és barátja legnagyobb örömére. Ez volt a kedvenc teájuk, amíg el nem fogyott. 
Aztán talán a múlt hónapban hirdetett az iHerb egy olyan akciót, amikor a tea mellé egy helyes kis porcelán bögrét is lehetett rendelni, amiért nem kellett külön fizetni. Így került másodszor is ez a tea márka hozzánk, de ekkor már az ízesítés nélküli változat, ami viszont az én nagy kedvencemmé vált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.