A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. október 5., szerda

IIherb heti akció (2016. 10. 12-ig, C vitamin 3 USD-ért)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva). 

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

Az iHerb 2016. október 12-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/earth-circle-organics (kakaó por, maca pos, chia mag)
http://hu.iherb.com/herb-pharm (gyógynövénykivonatok) 
http://hu.iherb.com/lansinoh (babaápolás termékek, étkészletek, bögrék)
http://hu.iherb.com/Manuka-Health (manuka méz tartalmú készítmények)
http://hu.iherb.com/Muscletech (testépítő termékek)
http://hu.iherb.com/hugo-naturals (szappanok, samponok)
http://hu.iherb.com/Paradise-Herbs (zöldporok, egyéb táplálék kiegészítők)
http://hu.iherb.com/D-adamo-Personalized-Nutrition (vértípus szerinti táplálék kiegészítők)

Bármilyen termék és az 1000 mg-os California Gold Nutrition C-vitamin http://hu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-European-Quali-C-1-000-mg-60-Veggie-Caps/61864 együttes vásárlása esetén a C-vitamin csak 3 USD-be kerül (az Add Both to Cart gombra kell kattintani).

Az alábbi termékek 15% kedvezménnyel kaphatók: http://hu.iherb.com/ayurvedic-special

Valamennyi Derma-E termék 20% kedvezménnyel kaphatókhttp://hu.iherb.com/Derma-E

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

A jelenlegi legolcsóbb szállítási mód a Globalmail by DHL, melyet a Magyar Posta szállít házhoz. Általában 1 hét alatt Magyarországra érkezik a csomag. A kedvezményes szállítási díj 40 USD fölötti rendelés esetén (maximum 1,814 kg súlyig) súlytól függően 1,73-3,19 USD között van. (Célszerű 40-42 USD között rendelni, hogy megkapjuk a kedvező szállítási díjat, ugyanakkor nagy valószínűség szerint nem kell ÁFA-t fizetni, mivel a Posta a 10 EUR-t el nem érő összegű ÁFA-t nem veti ki).

Minden vásárlás után a rendelés összegének 10%-át, ún. Loyalty Creditet a következő vásárlás alkalmával fel lehet használni, melyről a rendelés elpostázásakor e-mailben is értesít az iHerb. A Loyalty Credit összege automatikusan megjelenik kedvezményként a fizetéskor, ennyivel tehát olcsóbb lesz az új vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.