A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. október 26., szerda

IHerb heti akció (2016. 11. 02-ig, magnézium készítmények)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva). 

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

Az iHerb 2016. november 2-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/born-free (cumisüvegek, cumik)
http://hu.iherb.com/BSN (testépítő termékek) 
http://hu.iherb.com/trace-minerals-research (folyékony ásványianyag kiegészítők)
http://hu.iherb.com/stoneridge-orchards (natúr- és csokoládéba mártott aszalt gyümölcsök)
http://hu.iherb.com/jack-n-jill (gyermek fogkrém, fogkefe, fogmosópohár)
http://hu.iherb.com/summer (baba ápolási termékek, utazáshoz hasznos kiegészítők, játékok)
http://hu.iherb.com/zarbee-s (köhögés elleni szirupok, vitaminok gyermekek számára)
http://hu.iherb.com/imperial-elixir (ginseng készítmények)

Főzési alapanyagok, pl, fűszerek, kókuszzsír, édesítőszerek, kakaópor, 20% kedvezménnyel kaphatók: http://hu.iherb.com/baby-special

Magnézium készítmények 15% kedvezménnyel kaphatók: http://hu.iherb.com/Magnesium-Special

Baba ápolási termékek és vitaminok 10% kedvezménnyel kaphatók: http://hu.iherb.com/baby-special

Bármely Thorne Research készítmény http://hu.iherb.com/Thorne-Research és a következő Madre Labs halolaj http://hu.iherb.com/Madre-Labs-Omega-800-Pharmaceutical-Grade-German-Processed-1000-mg-30-Fish-Gelatin-Softgels/65844 együttes vásárlása esetén a halolaj csak 3 USD-be kerül.

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

A jelenlegi legolcsóbb szállítási mód a Globalmail by DHL, melyet a Magyar Posta szállít házhoz. Általában 1 hét alatt Magyarországra érkezik a csomag. A kedvezményes szállítási díj 40 USD fölötti rendelés esetén (maximum 1,814 kg súlyig) súlytól függően 1,73-3,19 USD között van. (Célszerű 40-42 USD között rendelni, hogy megkapjuk a kedvező szállítási díjat, ugyanakkor nagy valószínűség szerint nem kell ÁFA-t fizetni, mivel a Posta a 10 EUR-t el nem érő összegű ÁFA-t nem veti ki).

Minden vásárlás után a rendelés összegének 10%-át, ún. Loyalty Creditet a következő vásárlás alkalmával fel lehet használni, melyről a rendelés elpostázásakor e-mailben is értesít az iHerb. A Loyalty Credit összege automatikusan megjelenik kedvezményként a fizetéskor, ennyivel tehát olcsóbb lesz az új vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.