A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. október 19., szerda

IHerb heti akció (2016. 10. 26-ig, D-3 vitamin)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva). 

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

Az iHerb 2016. október 26-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/babo-botanicals (haj- és bőrápoló termékek)
http://hu.iherb.com/Michaels-Naturopathic (tinédzser vitaminok, egyéb táplálék-kiegészítők) 
http://hu.iherb.com/MRM (emésztőenzim, gyógygomba,  quercetin, resveratrol)
http://hu.iherb.com/Peter-Gillham-s-Natural-Vitality (natúr és ízesített magnézium tartalmú italporok)
http://hu.iherb.com/Out-of-Africa (shea vaj tartalmú szappanok, ajakápolók)
http://hu.iherb.com/Sambazon (acai bogyó por)
http://hu.iherb.com/gummies-special (zselés gyermek vitaminok)
http://hu.iherb.com/california-gold-vitamin-d3 (D-3 vitamin, 5000 IU-s)

Baba ápolási termékek 10% kedvezménnyel kaphatók: http://hu.iherb.com/baby-special

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

A jelenlegi legolcsóbb szállítási mód a Globalmail by DHL, melyet a Magyar Posta szállít házhoz. Általában 1 hét alatt Magyarországra érkezik a csomag. A kedvezményes szállítási díj 40 USD fölötti rendelés esetén (maximum 1,814 kg súlyig) súlytól függően 1,73-3,19 USD között van. (Célszerű 40-42 USD között rendelni, hogy megkapjuk a kedvező szállítási díjat, ugyanakkor nagy valószínűség szerint nem kell ÁFA-t fizetni, mivel a Posta a 10 EUR-t el nem érő összegű ÁFA-t nem veti ki).

Minden vásárlás után a rendelés összegének 10%-át, ún. Loyalty Creditet a következő vásárlás alkalmával fel lehet használni, melyről a rendelés elpostázásakor e-mailben is értesít az iHerb. A Loyalty Credit összege automatikusan megjelenik kedvezményként a fizetéskor, ennyivel tehát olcsóbb lesz az új vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.