A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. március 30., szerda

IHerb heti akció (2016. 04. 06-ig, Vega Sequel)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

A sima légi szállítás (Airmail) továbbra is ingyenes 40 USD fölötti rendelés esetén, maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig.

Az iHerb 2016. április 6-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/Vega-Sequel-Naturals#p=1 (energiaszeletek, fehérjeporok)
http://hu.iherb.com/tierra-mia-organics#p=1 (kecsketej szappanok, arckrémek)
http://hu.iherb.com/Sea-el#p=1 (alga tartalmú arcápoló termékek)
http://hu.iherb.com/ecco-bella#p=1 (ajakrúzsok, púderek)
http://hu.iherb.com/Weekly-Special-Items#p=1 (BPA-mentes bébi edények, cumisüvegek)
http://hu.iherb.com/jack-n-jill#p=1  (gyermek fogkrémek, fogkefék, fogmosópoharak)
http://hu.iherb.com/Tate-s#p=1 (fogkrém, hajápoló termékek)

Különleges ajánlatok:


Bármely Just a Leaf szálas tea vásárlása esetén egy rozsdamentes acélból készült, bögrébe helyezhető teaszűrő csak 1,95 USD-be kerül: http://hu.iherb.com/just-a-leaf-tea

8 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-ItemsNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.