A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. március 4., péntek

IHerb heti akció (2016. 03. 09-ig, spirulina, chlorella, Earth Circle kakaó por)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

A sima légi szállítás (Airmail) továbbra is ingyenes 40 USD fölötti rendelés esetén, maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig.

Az iHerb 2016. március 9-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/Earthrise#p=1 (spirulina)

http://hu.iherb.com/Nutrex-Research-Labs#p=1 (testépítő szerek)
http://hu.iherb.com/mad-hippie-skin-care-products#p=1 (arcbőr ápoló termékek)

http://hu.iherb.com/brothers-all-natural#p=1 (fagyasztva szárítással készült gyümölcs chipszek)
http://hu.iherb.com/Honees#p=1 (köhögés elleni torok cukorkák)
http://hu.iherb.com/Earth-Circle-Organics#p=1 (organikus kakaó, maca por, spirulina, chlorella)


Különleges ajánlatok:


Bármely Just a Leaf szálas tea vásárlása esetén egy rozsdamentes acélból készült, bögrébe helyezhető teaszűrő csak 1,95 USD-be kerül: http://hu.iherb.com/just-a-leaf-tea

8 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-ItemsNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.