A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. március 16., szerda

IHerb heti akció (2016. 03. 23-ig, Stash teák)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

A sima légi szállítás (Airmail) továbbra is ingyenes 40 USD fölötti rendelés esetén, maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig.

Az iHerb 2016. március 23-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/a-c-grace-company#p=1 (E-vitamin)
http://hu.iherb.com/Stash-Tea-Company#p=1 (teák)


http://hu.iherb.com/GAT#p=1 (testépítő szerek)
http://hu.iherb.com/One-with-Nature#p=1 (szappanok, fürdősók)
http://hu.iherb.com/earth-mama-angel-baby#p=1  (babaápoló termékek)
http://hu.iherb.com/d-adamo-personalized-nutrition#p=1  (vércsoportok szerinti táplálék-kiegészítők)

Különleges ajánlatok:


Bármely Just a Leaf szálas tea vásárlása esetén egy rozsdamentes acélból készült, bögrébe helyezhető teaszűrő csak 1,95 USD-be kerül: http://hu.iherb.com/just-a-leaf-tea

8 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.