A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2013. április 11., csütörtök

IHerb napi ajánlat (2013.04.12-ig, organikus stevia 75 tasakos)

Az iHerb napi ajánlatában 2013. április 12-én pénteken 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) a Now Foods BetterStevia (75 tasakos) 8,99 USD helyett ingyen rendelhető. A Now Foods stevia édesítő organikus termesztésű, nulla kalóriás. A doboz 75 db 1 grammos tasakot tartalmaz.

 Ingyenesen csak egy dobozzal lehet rendelni.

7 megjegyzés:

  1. Kedves Olgi!Mostanában több bartátomnak is meg kell fizetnie a 27% ÁFÁt, ami persze szabály szerű, csak eddig nem kellett. Ti is érzitek a változást, hogy mostanában minden kisebb értékű csomaggal ez történik? Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem és az ismerőseimnek is sorban ÁFA nélkül jönnek meg a 40-45 USD közötti csomagjaink, sima légipostával. Pont tegnap előtt írta szintén valaki, ha jól emlékszem Kata a "Vásárlás az iHerben" bejegyzés alatti hozzászólásban, hogy neki is ÁFA nélkül jött meg a megrendelése.

      Törlés
    2. Szerinted van valami határérték ami felett "ránéznek" nekünk 55 USD volt a rendelés.

      Törlés
    3. Mióta egyszer egy 60 USD fölötti rendelésem után ÁFA-t kellett fizetnem, arra törekszem, hogy 50 USD alatt maradjon a rendelésem. Ezzel az összeghatárral eddig sohasem volt probléma.

      Törlés
  2. Rendben, akkor mi is ez alatt amaradunk és majd jelzem, ha valami adódik. Köszi a gyors válaszokat!

    VálaszTörlés
  3. Úgy látszik előtt-utóbb eléri az embert az ÁFA kötelezettség... Most először én is megjártam, tegnap kaptam levelet a postától, hogy meg kell fizetnem az ÁFÁ-t. Igaz, szerintem eddig a rendelésem értéke nem kúszott 50 USD fölé, most 55 lett. Pedig már vagy 2 éve rendszeresen rendelek vitamint az iherb-ről...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindig figyelek arra, hogy 50 USD alatti legyen a rendelésem, és még 49 USD-nél sem kellett ÁFA-t fizetnem. Valószínűleg az 50 USD fölött már megéri a postának az adminisztratív cécó.

      Törlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.