A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2013. április 4., csütörtök

IHerb napi ajánlat (2013.04.05-ig, Madre Labs Immune Punch)

Az iHerb napi ajánlatában 2013. április 5-én pénteken 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) a Madre Labs Immune Punch AHCC-vel és Epicor-ral (180 gramm) jelentős árkedvezménnyel vásárolható meg, 59,95 USD helyett 15,99 USD-be kerül. 
A termék különféle antioxidáns és immunerősítő anyagokat tartalmaz: pl. bodza, gránátalma, kamu-kamu, hatféle organikus termesztésű gyógygomba kivonat, AHCC, Epicor. 
Az EpiCor egy természetes immunerősítő anyag, melyről bővebb információ itt található: http://www.epicorimmune.com/
 
A kedvezményes ár csak egy darab megvásárlására érvényes.

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Már régen jártam itt, kérdésem, hogy a napi multivitaminok közül még mindig a legjobb a Life Extension, Two-Per-Day? Pontosan melyik változat? Köszi a választ. Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a Two Per Day egy nagyon jó alapvitamin. Szerintem ez a jobb változat, mert ebben már D3-vitamin van: http://www.iherb.com/Life-Extension-Two-Per-Day-Capsules-120-Capsules/46679

      Törlés
  2. Köszönöm a gyors választ!
    Anna

    VálaszTörlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.