A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2013. április 3., szerda

Iherb heti akció (2013.04.10-ig, astaxanthin, spirulina, C vitamin)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény.

Az iHerb 2013. április 10-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20%-os kedvezményt ad a következő gyártók termékeire: Nutrex pl. astaxanthin, spirulinaLivOn Laboratories pl. C vitamin (1000 mg-os, 30 tasakos) nem tartalmaz a tabletta és kapszulagyártásnál alkalmazott töltő-, illetve vivőanyagokat, a különleges nano-szférás gyártási technológiának köszönhetően kiválóan szívódik fel.
Seaweed Bath Co samponok, fürdőolajak,  Sea el bőrápoló krémek.

Valamennyi Azelique kozmetikum és az Innersense Organic Beauty hajápoló termékek szintén 20% kedvezménnyel vásárolhatóak.

40 USD megrendelés fölött maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (International Airmail), új nevén Global Mail 4 USD-be kerül, egyébként 6 USD.

Új szállítási lehetőség maximum 2,720 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (International Airmail with Tracking), amely súlytól függően 8-10-12 USD-be kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.