A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2013. március 27., szerda

IHerb heti akció (2013.04.03-ig, szájban oldódó vitaminok, paleo sütemények)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény.

Az iHerb 2013. április 3-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20%-os kedvezményt ad a következő gyártók termékeire: Superior Source vitaminjai pl. D-vitaminok, K-vitaminok, B-vitaminok, melatonin. A microlingual vitaminok a nyelv alá helyezve, a száj nyálkahártyáján keresztül hatékonyabban szívódnak fel, mint a hagyományos tabletták, kapszulák a emésztőrendszerből. További előnye, hogy nem tartalmaznak a tabletta és kapszulagyártásnál alkalmazott töltő-, illetve vivőanyagokat.
 Wonderfully Raw Gourmet Delights süteményei: A sütemények tej- és gluténmentesek (mandulalisztet, kókuszt tartalmaznak) és alacsony glikémiás indexűek. Ezt már próbáltam és nagyon finom: http://www.iherb.com/Wonderfully-Raw-Gourmet-Delights-Coco-Roons-Brownie-8-Count-6-oz-170-g/46086


Valamennyi Azelique kozmetikum és az Innersense Organic Beauty hajápoló termékek szintén 20% kedvezménnyel vásárolhatóak.

Bármilyen Jarrow Formulas termék vásárlása mellett a Jarrow Formulas-PhosphOmega Omega-3 Complex (30 darabos) 19.95 USD helyett 3.95 USD-be kerül. A PhosphOmega a Jarrow legújabb terméke, amely a szervezet számára könnyebben hasznosítható phospholipid formában tartalmazza az omega-3-at, míg a hagyományos halolaj kapszulák triglycerid vagy ethyl ester formában, ami kevésbé jól szívódik fel, ezért a hagyományos halolaj készítményekből többet kell szedni, mint a phospholipidheztődő halolaj kapszulákból.

40 USD megrendelés fölött maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (International Airmail), új nevén Global Mail 4 USD-be kerül, egyébként 6 USD.

Új szállítási lehetőség maximum 2,720 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (International Airmail with Tracking), amely súlytól függően 8-10-12 USD-be kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.