A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. április 12., csütörtök

Aktuális akció (Sundown Naturals, Osteo-Bi-Flex, Wholesome Sweeteners, Macrolife Naturals)

A VitaminTippek blog új bejegyzései már a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Az iHerb legújabb akciójában 2012. április 18-án 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni a Sundown Naturals és az Osteo-Bi-Flex termékeit. 

Időszakos akcióban, 10% kedvezmény van a Wholesome Sweeteners Inc. édesítőire és a Macrolife Naturals termékeire, melyek közül az iHerb által küldött ajándékként ezt http://www.iherb.com/Macrolife-Naturals-Macro-Greens-Raw-Anti-Oxidant-Super-Food-Bars-Chocolate-Cinnamon-12-Bars-1-5-oz-42-g-Each/14638?at=0 a csokis-fahéjas szeletet kóstolhattam meg. 


Az iHerb akciós oldalán további kedvezmény, hogy a St. Dalfour teák mellé 1 USD-ért lehet rendelni  kerámia bögrét. 

40 USD megrendelés fölött maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (international airmail) 2012. április 30-ig ingyenes.

 További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.