A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. április 27., péntek

Akció (Wholesome Sweetener, Blender Bottle, St. Dalfour)

A VitaminTippek blog új bejegyzései már a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Időszakos akcióban, 10% kedvezmény van a Wholesome Sweeteners Inc. édesítőire.
Keverő flakonokra most 50%-os kedvezmény van. Ezekhez tartozik egy belehelyezhető golyó, így bármilyen folyadékkal könnyebben össze lehet keverni pl. a Madre Labs által forgalmazott különböző növényi porokat http://www.iherb.com/Madre-Labs-Simply-Acai-Certified-Organic-Acai-Berry-Powder-8-oz-227-g-Re-Sealable-Bag/32882 vagy http://www.iherb.com/Madre-Labs-Madre-C-Vitamin-C-6-35-oz-180-g/17628, stb.

Az iHerb akciós oldalán további kedvezmény, hogy a St. Dalfour teák mellé 1 USD-ért lehet rendelni  kerámia bögrét. 

40 USD megrendelés fölött maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (international airmail) 2012. április 30-ig ingyenes.

További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.