A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. április 21., szombat

Aktuális akció (Madre Labs, New Chapter, Aubrey Organics, Source Naturals, Country Life, Life Extension, Wholesome Sweeteners, Blender Bottle)

A VitaminTippek blog új bejegyzései már a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Az iHerb legújabb akciójában 2012. április 23-án 10.00-ig 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni a Madre Labs és a New Chapter termékeit.
10% kedvezmény van az Aubrey Organics testápolással kapcsolatos termékeire, valamint a Source Naturals, a Country Life és Life Extension valamennyi termékére.
Időszakos akcióban, 10% kedvezmény van a Wholesome Sweeteners Inc. édesítőire.
Keverő flakonokra most 50%-os kedvezmény van. Ezekhez tartozik egy belehelyezhető golyó, így bármilyen folyadékkal könnyebben össze lehet keverni pl. a Madre Labs által forgalmazott különböző növényi porokat http://www.iherb.com/Madre-Labs-Simply-Acai-Certified-Organic-Acai-Berry-Powder-8-oz-227-g-Re-Sealable-Bag/32882 vagy http://www.iherb.com/Madre-Labs-Madre-C-Vitamin-C-6-35-oz-180-g/17628, stb.

Az iHerb akciós oldalán további kedvezmény, hogy a St. Dalfour teák mellé 1 USD-ért lehet rendelni  kerámia bögrét. 

40 USD megrendelés fölött maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (international airmail) 2012. április 30-ig ingyenes.

 További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.