A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. november 30., szerda

IHerb heti akció (2016. 12. 07.-ig, teák, Madre Labs termékek)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva). 

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával a vásárlás összegéből 10% kedvezmény jár. 

Az iHerb 2016. december 7-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/allmax (testépítő termékek)
http://hu.iherb.com/Amazing-Grass (zöldporok bio zöldségekből, búzafűből, gyümölcsökből)
http://hu.iherb.com/One-with-Nature (szappanok)
http://hu.iherb.com/harney-sons (teák) (smink készítő termékek)
http://hu.iherb.com/Sambucol (immunerősítő termékek bodzaléből)
http://hu.iherb.com/Stash-Tea-Company (teák)

A következő teák 20% kedvezménnyel kaphatók: http://hu.iherb.com/Tea-Special

Madre Labs termékek 20% kedvezménnyel kaphatók: http://hu.iherb.com/Madre-Labs

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

A jelenlegi legolcsóbb szállítási mód a Globalmail by DHL, melyet a Magyar Posta szállít házhoz. Általában 1 hét alatt Magyarországra érkezik a csomag. A kedvezményes szállítási díj 40 USD fölötti rendelés esetén (maximum 1,814 kg súlyig) súlytól függően 1,73-3,19 USD között van. (Célszerű 40-41 USD között rendelni, hogy megkapjuk a kedvező szállítási díjat, ugyanakkor nagy valószínűség szerint nem kell ÁFA-t fizetni, mivel a  Posta a 10 EUR-t el nem érő összegű ÁFA-t nem veti ki).

Minden vásárlás után a rendelés összegének 10%-át, ún. Loyalty Creditet a következő vásárlás alkalmával fel lehet használni, melyről a rendelés elpostázásakor e-mailben is értesít az iHerb. A Loyalty Credit összege automatikusan megjelenik kedvezményként a fizetéskor, ennyivel tehát olcsóbb lesz az új vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.