A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. november 2., szerda

IHerb heti akció (2016. 11.09-ig, Mega Food természetes vitaminok)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva). 

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával a vásárlás összegéből 10% kedvezmény jár. 

Az iHerb 2016. november 9-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/Ecco-Bella (kozmetikumok, smink készítő termékek)
http://hu.iherb.com/olympian-labs-inc (halolaj, krill olaj, egyéb táplálék kiegészítők) 
http://hu.iherb.com/Hobe-Labs (fogyasztó teák, masszázs olajok)
http://hu.iherb.com/mega-food (természetes vitamin- és ásványi anyag készítmények)
http://hu.iherb.com/MuscleMeds (testépítő termékek)
http://hu.iherb.com/MuscleMeds (baba ápolási termékek)
http://hu.iherb.com/Piggy-Paint?p=2 (körömlakkok kislányok számára)

Astaxanthin 15% kedvezménnyel kapható: http://hu.iherb.com/astaxanthin

Bármely Life Extension termék http://hu.iherb.com/Life-Extension vásárlása esetén a California Gold Nutrition C-vitamin http://hu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-European-Quali-C-1-000-mg-60-Veggie-Caps/61864 csak 4 USD-be kerül.

Madre Labs testápoló termékek 20% kedvezménnyel kaphatók: http://hu.iherb.com/Madre-Labs-Body-Care

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

A jelenlegi legolcsóbb szállítási mód a Globalmail by DHL, melyet a Magyar Posta szállít házhoz. Általában 1 hét alatt Magyarországra érkezik a csomag. A kedvezményes szállítási díj 40 USD fölötti rendelés esetén (maximum 1,814 kg súlyig) súlytól függően 1,73-3,19 USD között van. (Célszerű 40-42 USD között rendelni, hogy megkapjuk a kedvező szállítási díjat, ugyanakkor nagy valószínűség szerint nem kell ÁFA-t fizetni, mivel a Posta a 10 EUR-t el nem érő összegű ÁFA-t nem veti ki).

Minden vásárlás után a rendelés összegének 10%-át, ún. Loyalty Creditet a következő vásárlás alkalmával fel lehet használni, melyről a rendelés elpostázásakor e-mailben is értesít az iHerb. A Loyalty Credit összege automatikusan megjelenik kedvezményként a fizetéskor, ennyivel tehát olcsóbb lesz az új vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.