A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. január 13., szerda

IHerb heti akció (2016. 01. 13. Nutiva extraszűz kókuszolaj)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

A sima légi szállítás (Airmail) 2016. január 18-ig ingyenes 40 USD fölötti rendelés esetén, maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig

Az iHerb 2016. január 20-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/yum-v-s#p=1 (gyermek és felnőtt zselés vitaminok, táplálék kiegészítők)
http://hu.iherb.com/Nature-Made#p=1 (vitaminok, táplálék kiegészítők)

http://hu.iherb.com/big-tree-farms#p=1 (kakaópor, kókusz cukor)
http://hu.iherb.com/Nutiva#p=1 (extraszűz kókuszolaj, kókuszliszt)
http://hu.iherb.com/Twinings#p=1  (teák)

Különleges ajánlatok:

Gyógygomba termékek 30% kedvezménnyel kaphatók:
http://hu.iherb.com/Fungiology#p=1

Bármely Just a Leaf szálas tea vásárlása esetén egy rozsdamentes acélból készült, bögrébe helyezhető teaszűrő csak 1,95 USD-be kerül: http://hu.iherb.com/just-a-leaf-tea

8 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items



4 megjegyzés:

  1. Szia,
    Nem tudod véletlenül, hogy mikor lehet újra New Chapter-ös vitaminokat rendelni az iHerbtől? (Mert most nem szállítanak Magyarországra...)

    Illetve, a vitacost.com-ról érdemes vásárolni? Megbízhatóak? (Mondjuk, ők sem szállítanak ki New Chapter-ös vitaminokat? :( )

    Köszönöm a válaszod előre is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,

      sajnos már nagyon régóta nem szállít az iHerb Magyarországra New Cahpter termékeket. Amikor így döntött a New Cpapter cég, akkor azt ígérte az iHerb, hogy félévente lehetővé teszi a vásárlást, de sajnos a legutóbbi ilyen lehetőség már több, mint 1 éve volt. Nincs is hír arról, hogy újra forgalmaznák felénk.

      Törlés
    2. Köszönöm a választ.
      Esetleg azt tudod, hogy van-e olyan külföldi oldal, akik szállítanak Magyarországra New Chapter termékeket?
      (Vagy bármi infód arról, hogy hol lehet most a legolcsóbban hozzájutni ezekhez?)

      Köszönöm

      Törlés
    3. Sajnos nem tudok más szállítóról.Én áttértem az iHerben más gyártók hasonló vitaminjainak megvásárlására, pl. Garden of Life, Mega Food.

      Törlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.