A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. január 21., csütörtök

IHerb heti akció (2016. 01. 27-ig, Mega Food vitaminok)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

A sima légi szállítás (Airmail) továbbra is ingyenes 40 USD fölötti rendelés esetén, maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig.

Az iHerb 2016. január 27-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/Sambucol#p=1 (immunerősítő bodza szirup megfázás és influenza ellen)
http://hu.iherb.com/Mega-Food#p=1 (whole food természetes vitaminok)

http://hu.iherb.com/boiron-single-remedies#p=1 (homeopátiás gyógyszerek)
http://hu.iherb.com/Manuka-Doctor#p=1 (manuka méz és manuka méz tartalmú bőrápoló termékek)
http://hu.iherb.com/TheraBreath#p=1  (szájvizek, fogkrémek)
http://hu.iherb.com/mccann-s-irish-oatmeal#p=1  (natúr és ízesített zabpelyhek)
http://hu.iherb.com/raw-revolution#p=1 (energia szeletek)

Különleges ajánlatok:

Gyógygomba termékek 30% kedvezménnyel kaphatók:
http://hu.iherb.com/Fungiology#p=1

Bármely Just a Leaf szálas tea vásárlása esetén egy rozsdamentes acélból készült, bögrébe helyezhető teaszűrő csak 1,95 USD-be kerül: http://hu.iherb.com/just-a-leaf-tea

8 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-ItemsNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.