A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2015. november 19., csütörtök

IHerb heti akció (Mount Hagen instant biokávé, Paradise Herbs)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

Az iHerb 2015. november 25-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/Nubian-Heritage#p=1 (szappanok, tusfürdők)
http://hu.iherb.com/earth-mama-angel-baby#p=1 (babaápoló termékek)

http://hu.iherb.com/Creative-Bioscience#p=1 (fogyást elősegítő termékek)

http://hu.iherb.com/Paradise-Herbs#p=1 (antioxidáns hatással rendelkező zöldporok, egyéb gyógynövénykivonatok, hajhullást csökkentő termék: http://hu.iherb.com/Paradise-Herbs-Vital-Treasures-Healthy-Hair-Skin-60-Veggie-Caps/4736)

http://hu.iherb.com/Mount-Hagen#p=1  (instant biokávé, koffeinmentes változatban és tasakos kiszerelésben is. Nagyon finom, lágy íze van, nem keserű.)
http://hu.iherb.com/Natracare#p=1 (biopamutból készült tamponok, egészségügyi betétek)
http://hu.iherb.com/mad-hippie-skin-care-products#p=1 (bőrápoló termékek)

Speciális ajánlatok:

Bármely Just a Leaf szálas tea vásárlása esetén egy rozsdamentes acélból készült, bögrébe helyezhető teaszűrő csak 1,95 USD-be kerül: http://hu.iherb.com/just-a-leaf-tea

8 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a sima légi szállítás (Airmail) 4 USD.

Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (Airmail Premium) most kedvezményes áron, 6 USD-ért vehető igénybe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.