A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2015. november 25., szerda

IHerb heti akció (2015. 12. 02-ig, Stash bioteák)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

Az iHerb 2015. december 2-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/love-toast#p=1 (kézkrémek, ajakápolók)
http://hu.iherb.com/EcoTools#p=1 (kozmetikai ecsetek)

http://hu.iherb.com/Creative-Bioscience#p=1 (vitamin és ásványi anyag készítmények, táplálékkiegészítők)

http://hu.iherb.com/Plum-Organic-Special#p=1 (gyümölcsös bébiételek)
http://hu.iherb.com/stash-tea-company#p=1  (teák)

Különleges ajánlatok:

Szépségápoló termékek 10% kedvezménnyel: http://hu.iherb.com/Bath-Beauty#p=1

Bármely Just a Leaf szálas tea vásárlása esetén egy rozsdamentes acélból készült, bögrébe helyezhető teaszűrő csak 1,95 USD-be kerül: http://hu.iherb.com/just-a-leaf-tea

8 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a sima légi szállítás (Airmail) 4 USD.

Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (Airmail Premium) most kedvezményes áron, 6 USD-ért vehető igénybe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.