A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2013. június 26., szerda

IHerb heti akció (2013.07.03-ig CoQ10 ingyen, chiamag szeletek, organikus teák, hajápoló termékek 20% kedvezménnyel)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény.


Az iHerb 2013. július 3-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt ad a következő termékekre:  
Health Warrior chiamag szeletek,
Long Life organikus teák,  
BROO hajápoló termékek.

Natural Factors Coenzyme Q10 (100 mg) 60 db-os kapszulából egy doboz ingyen rendelhető. (Eredeti ára 29,95 USD.)

Kedvezményes csomagajánlatok, melyek korlátozott ideig, a készlet erejéig érvényesek: 

1.  Bármelyik Just a Leaf organikus tea vásárlása esetén a hőálló üvegből készült teás bögre 8,95 USD helyett 2,95 USD-be kerül. A bögre három részből áll. A tealeveleket a kivehető, az alján keskeny rovátkákkal ellátott belső szűrőrészbe kell szórni, mely az áztatás után a bögre felfordított tetejébe helyezhető. Nagyon praktikusnak tartom, a munkahelyemen használom. 

2. Bármely Just a Bean organikus kávé vásárlása esetén a levehető fedelű, Just a Bean úti kávésbögre 9,95 USD helyett ingyen rendelhető.

Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (International Airmail), új nevén Global Mail 4 USD-be kerül.

Új szállítási lehetőség maximum 2,720 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (International Airmail with Tracking), amely súlytól függően 8-10-12 USD-be kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.