A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2013. június 2., vasárnap

Hőálló üveg teásbögre és úti kávésbögre akció 2013. 06. 05-ig

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény.

Az iHerb 2013. június 5-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) kedvezményes áron kínál teás bögrét és termosz kávésbögrét:
 
Bármelyik Just a Leaf organikus tea vásárlása esetén a hőálló üvegből készült teás bögre 8,95 USD helyett 2,95 USD-be kerül. A bögre három részből áll. A tealeveleket a kivehető, az alján keskeny rovátkákkal ellátott belső szűrőrészbe kell szórni, mely az áztatás után a bögre felfordított tetejébe helyezhető. Nagyon praktikusnak tartom, a munkahelyemen használom. A kollégáimnak is elnyerte a tetszését, ezért kérték, hogy ha legközelebb akciós lesz, rendeljek nekik is:)

Bármely Just a Bean organikus kávé vásárlása esetén a levehető fedelű, Just a Bean úti kávésbögre 9,95 USD helyett 1 USD-be kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.