A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. március 14., szerda

Aktuális akció

A VitaminTippek blog új bejegyzései már a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Az iHerb legújabb akciójában 2012. március 21-én 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) 10% kedvezménnyel lehet vásárolni különféle ránctalanító, bőrfeszesítő, vitalizáló szérumokat. Többek között akciós most a C vitamint, bioflavonoidokat és fehér tea kivonatot tartalmazó Avalon Organics bőrfiatalító, vitalizáló széruma is, amely segíti a napsugárzás okozta bőrkárosodás (pl. ráncosodás, pigmentáció) helyreállítását a kollagén és elasztin termelés fokozásával. Nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, így szulfátot, parabént, sodium lauryl illetve laureth szulfátot, tartósítószereket, szintetikus színező és illatanyagokat.

Időszakos akcióban, 10% kedvezmény van a Macrolife Naturals termékeire, melyek közül az iHerb által küldött ajándékként ezt http://www.iherb.com/Macrolife-Naturals-Macro-Greens-Raw-Anti-Oxidant-Super-Food-Bars-Chocolate-Cinnamon-12-Bars-1-5-oz-42-g-Each/14638?at=0 a csokis-fahéjas szeletet kóstolhattam meg. Nagyon ízlett, jól összeválogatták az összetevőket, de kár, hogy az édesítésre agavé szirupot használnak.

Az iHerb akciós oldalán további kedvezmény, hogy a St. Dalfour teák mellé 1 USD-ért lehet rendelni  kerámia bögrét. 


További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén. 
40 USD megrendelés fölött pedig maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD-ig a légi szállítás (international airmail) ára csak 4 USD, szemben a korábbiakkal, amikor 1,4 és 1,814 kg közötti súly esetén a szállítási költség 6 USD volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.