A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. március 29., csütörtök

Aktuális akció (St. Dalfour, Macro Greens, Astaxanthin-Krill)

A VitaminTippek blog új bejegyzései már a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Az iHerb legújabb akciójában 2012. április 4-én 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni a St. Dalfour aszalt gyümölcseit. 

Időszakos akcióban, 10% kedvezmény van a Macrolife Naturals termékeire, melyek közül az iHerb által küldött ajándékként ezt http://www.iherb.com/Macrolife-Naturals-Macro-Greens-Raw-Anti-Oxidant-Super-Food-Bars-Chocolate-Cinnamon-12-Bars-1-5-oz-42-g-Each/14638?at=0 a csokis-fahéjas szeletet kóstolhattam meg. 

Új termék az iHerbnél az Olympian Labs Inc. astaxanthin-krill kapszulája,  ami most bevezető áron kapható. (Az astaxanthinról és a krill olajról a Termékek oldalon írtam.)

Az iHerb akciós oldalán további kedvezmény, hogy a St. Dalfour teák mellé 1 USD-ért lehet rendelni  kerámia bögrét. 


További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén. 
60 USD megrendelés fölött maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD-ig a légi szállítás (international airmail) ára március 31-éig ingyenes.

Az első vásárlóknak járó kedvezményt 40 USD feletti rendelés esetén pedig visszavonásig 10 USD-re emelték. 40 USD alatti rendeléskor 5 USD a kedvezmény.

1 megjegyzés:

  1. Képzeljétek, ez a vitamin még mindig 70 %-os kedvezménnyel kapható. Talán februárban volt akciós, akkor vettem egyet, és nagyon jónak találtam. Úgyhogy gyorsan rendeltem belőle kettőt, így sokáig elég lesz. :)))

    Now Foods, Multi-Food Complex, For Women, 80 Tablets

    VálaszTörlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.