A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. február 22., szerda

Aktuális akció

A VitaminTippek blog új bejegyzései már a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Az iHerb meghosszabbította múlt heti akcióját, így 2012. február 29-én 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni a Nature's-Bounty és a Disney Brand termékeit. 

Időszakos akcióban valamennyi Ubiquinol terméket ugyancsak 10%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Az ubiquinolnak erős anti-oxidáns hatása van, jobban hasznosítható a szervezet számára, mint a CoQ10 (ubiquinone). 30-40 éves kor után a CoQ10 szintje fokozatosan csökken. A koleszterinszint csökkentő gyógyszerek szedése szintén CoQ10 hiányt okoz, ezért ilyen esetekben különösen fontos e táplálékkiegészítő szedése. Az ubiquinol és az ubquinone közötti különbségről itt lehet bővebben olvasni: http://www.kanekaqh.com/faqs.html
Napi egy kapszulát szoktam ebből szedni:  http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Ubiquinol-New-Soy-Free-Non-GMO-Formula-100-mg-60-Softgels/12560?at=0

Az iHerb akciós oldalán további kedvezmény, hogy a St. Dalfour teák mellé 1 USD-ért lehet rendelni  kerámia bögrét. 


További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén. 
40 USD megrendelés fölött pedig maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD-ig a légi szállítás (international airmail) ára csak 4 USD, szemben a korábbiakkal, amikor 1,4 és 1,814 kg közötti súly esetén a szállítási költség 6 USD volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.