A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. február 8., szerda

Aktuális akció

A VitaminTippek blog új bejegyzései már a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Az iHerb meghosszabbította múlt heti akcióját, így 2012. február 15-én 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni a Swedish Herbal Institute termékeit. A termékekről a blog "Akciók" oldalának megjegyzései között találhattok véleményeket: http://vitamintippek.blogspot.com/p/akciok.html#comments

Az iHerb akciós oldalán továbbra is szerepel kedvezményként, hogy a St. Dalfour teák mellé ingyenesen lehet rendelni egy kerámia filtertartót. 


További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén. 
40 USD megrendelés fölött pedig maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD-ig a légi szállítás (international airmail) ára csak 4 USD, szemben a korábbiakkal, amikor 1,4 és 1,814 kg közötti súly esetén a szállítási költség 6 USD volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.