A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. december 15., csütörtök

IHerb heti akció (2016. 12. 21-ig, Paradise Herbs)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva). 

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával a vásárlás összegéből 10% kedvezmény jár. 

A YEAREND10 promo kód beírásával 2016. 12. 30-án pénteken 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 10% kedvezmény jár a vásárlás végösszegéből, 40 USD fölötti megrendelés esetén: http://www.iherb.com/?pcode=YEAREND10&rcode=BES569

Az iHerb 2016. december 21-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/Big-Tree-Farms (kókuszcukor, kakaó)
http://hu.iherb.com/Born-Free (cumis üvegek)
http://hu.iherb.com/Enzymedica (emésztő enzimek)
http://hu.iherb.com/Gaspari-Nutrition (testépítő termékek)
http://hu.iherb.com/jeffrey-james-botanicals (arckrémek, szemránckrémek)
http://hu.iherb.com/mad-hippie-skin-care-products (arckrémek, szérumok)


Kollagén bőrfeszítésre, ízületek állapotának javítására 15% kedvezménnyel kapható: http://hu.iherb.com/Collagen-Special

C-vitaminos gumicukorka 20% kedvezménnyel kapható: http://hu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-Gummies-European-Produced-Quali-C-90-Gummies/69569

Paradise Herbs termékek 20% kedvezménnyel: http://hu.iherb.com/Paradise-Herbs

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

A jelenlegi legolcsóbb szállítási mód a Globalmail by DHL, melyet a Magyar Posta szállít házhoz. Általában 1 hét alatt Magyarországra érkezik a csomag. A kedvezményes szállítási díj 40 USD fölötti rendelés esetén (maximum 1,814 kg súlyig) súlytól függően 1,73-3,19 USD között van. (Célszerű 40-41 USD között rendelni, hogy megkapjuk a kedvező szállítási díjat, ugyanakkor nagy valószínűség szerint nem kell ÁFA-t fizetni, mivel a  Posta a 10 EUR-t el nem érő összegű ÁFA-t nem veti ki).

Minden vásárlás után a rendelés összegének 10%-át, ún. Loyalty Creditet a következő vásárlás alkalmával fel lehet használni, melyről a rendelés elpostázásakor e-mailben is értesít az iHerb. A Loyalty Credit összege automatikusan megjelenik kedvezményként a fizetéskor, ennyivel tehát olcsóbb lesz az új vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.