A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. szeptember 2., péntek

IHerb heti akció (2016. 09. 07-ig IHerb saját márkás termékek)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva). 

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

Az iHerb 2016. szeptember 7-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/Hyperbiotics (probiotikumok)
http://hu.iherb.com/Nutrex-Research-Labs (testépítő termékek) 
http://hu.iherb.com/Mamma-Chia (chia mag tartalmú energiaszeletek)
http://hu.iherb.com/BROO (sampon, hajbalzsam)
http://hu.iherb.com/isvara-organics (bőrápoló termékek)
http://hu.iherb.com/Way-Out-Wax (illatgyertyák)

Minden iHerb saját márkás termék 20% kedvezménnyel kapható: http://hu.iherb.com/iHerb-Brands

Homeopátiás szerek 15% kedvezménnyel kaphatók: http://hu.iherb.com/Curcumin

Bőr, köröm és hajerősítő termékek 10% kedvezménnyel kaphatóak: http://hu.iherb.com/BioSil

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

A jelenlegi legolcsóbb szállítási mód a Globalmail by DHL, melyet a Magyar Posta szállít házhoz. Általában 1 hét alatt Magyarországra érkezik a csomag. A kedvezményes szállítási díj 40 USD fölötti rendelés esetén (maximum 1,814 kg súlyig) súlytól függően 1,73-3,19 USD között van.

Minden vásárlás után a rendelés összegének 10%-át, ún. Loyalty Creditet a következő vásárlás alkalmával fel lehet használni, melyről egyébként a rendelés elpostázásakor e-mailben is értesít az iHerb. A Loyalty Credit összege automatikusan megjelenik kedvezményként a fizetéskor, ennyivel tehát olcsóbb lesz az új vásárlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.