A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2016. május 18., szerda

IHerb heti akció (2016. 05. 25-ig, Kitchens of India)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

Az iHerb 2016. május 25-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/Coromega (Omega-3 készítmények)
http://hu.iherb.com/Sambazon (acai por)
http://hu.iherb.com/Tate-s (sampon, fogkrém, naptej)
http://hu.iherb.com/Purely-Inspired (fogyást elősegítő termékek)
http://hu.iherb.com/Kitchens-of-India (indiai ételek 
http://hu.iherb.com/michaels-naturopathic (táplálék kiegészítők)


Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-Items

A sima légi szállítás (Airmail) 4 USD-be kerül 40 USD fölötti rendelés esetén, maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig.

1 megjegyzés:

  1. Hátha érdekel valakit: május 13-án kiszállított nem követhető sima Airmail küldeményt ma kaptam kézhez a postástól. Hosszúnak tartottam az eltelt időt és most látom nem is olyan hosszú volt. (21.95 euró vámérték
    volt ráírva ami 3-4 dollár loyalty kedvezmény levonása után jött ki.)

    VálaszTörlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.