A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2015. december 17., csütörtök

IHerb heti akció (2015. 12. 23-ig, Nature Made vitaminok, amazing Grass zöldporok)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD kedvezmény jár. 

A sima légi szállítás (Airmail) 2015. december 31-ig ingyenes 40 USD fölötti rendelés esetén, maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig

Az iHerb 2015. december 23-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://hu.iherb.com/Nature-Made#p=1 (vitaminok, halolajok)
http://hu.iherb.com/a-c-grace-company#p=1(E-vitaminok)

http://hu.iherb.com/Amazing-Grass#p=1 (zöldporok, egyéb táplálékkiegészítők)
http://hu.iherb.com/madhava-natural-sweeteners#p=1 (édesítőszerek, agavé nektár) 
http://hu.iherb.com/Isvara-Organics#p=1  (bőr- és hajápoló termékek)
http://hu.iherb.com/olympian-labs-inc#p=1 (táplálékkiegészítők, vitaminok, krillolaj)
http://hu.iherb.com/MediNatura-BHI-Cough-100-Tablets/5443 (homeopátiás fájdalomcsillapítók, allergia, köhögés, megfázás elleni szerek)
http://hu.iherb.com/Cosmetics-Makeup#p=1 (sminkkészítő termékek)

Különleges ajánlatok:

Bármely Just a Leaf szálas tea vásárlása esetén egy rozsdamentes acélból készült, bögrébe helyezhető teaszűrő csak 1,95 USD-be kerül: http://hu.iherb.com/just-a-leaf-tea

8 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

Készlet kiárusítás: akár 60%-os kedvezménnyel kapható termékek: http://www.iherb.com/Clearance-ItemsNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.