A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2015. augusztus 19., szerda

IHerb heti akció (2015. 08. 26-ig, Doctor's Best, Source Naturals, Now Foods termékek kedvezménnyel)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény

Az iHerb 2015. augusztus 26-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://www.iherb.com/Attitude-concentrates (karcingén anyagoktól mentes mosó-, mosogató- és egyéb tisztítószerek, öblítők)
http://www.iherb.com/Hugo-Naturals (samponos, szappanok, testápolók)

http://www.iherb.com/Healthy-Times (rágcsálnivalók, kekszek babáknak)
http://www.iherb.com/love-toast  (ajakbalzsam, szájfény, testápoló)
http://www.iherb.com/Acure-Organics  (haj- és testápoló termékek)

Akár 15% kedvezménnyel kaphatóak egyes Doctor's Best termékek: http://www.iherb.com/Doctor-s-Best

Source Naturals termékek: http://www.iherb.com/Source-Naturals
valamint Now Foods termékek: http://www.iherb.com/Now-Foods
 
Speciális ajánlatok:

Az egyes országok vámszabályaiból eredő problémák miatt az iHerb megszüntette az ingyenes termékrendelési lehetőséget, helyette jelképes összegért, pl. 0,5 USD-ért rendelhetőek kipróbálásra a termékminták, melyek a továbbiakban a "Trials" menüpontban találhatóak meg. 

Megszűnő termékek a készlet erejéig 30% kedvezménnyel kaphatóak: http://www.iherb.com/Clearance-Items

Mennyiségi kedvezmény: 50-féle termék 10-12-15% kedvezménnyel vásárolható, egynél több vásárlása esetén: http://www.iherb.com/Specials/

Madre Labs halolaj kapszulák 5,95 USD-ért kaphatóak: http://www.iherb.com/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-100-Fish-Gelatin-Softgels/62118

8 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

4 db-os Sierra Bees színezett ajakfény balzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Tinted-Lip-Shimmers


Folyékony stevia édesítő 20% kedvezménnyel: http://www.iherb.com/Better-Stevia-Super-Special

Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (International Airmail), új nevén Global Mail súlytól függően, (20 USD fölötti rendelés esetén) 2,0-8,90 USD-be kerül.

Maximum 2,720 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (International Airmail with Tracking), 40 USD feletti rendelés esetén kedvezménnyel vehető igénybe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.