A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2015. július 2., csütörtök

IHerb heti akció (2015. 07. 08-ig, fluoridmentes fogkrém, naptejek, fogyást, hajnövekedést segítő termékek)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény

Az iHerb 2015. július 8-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://www.iherb.com/himalaya-usa (fluoridmentes fogkrém, gyógynövényes termékek)
http://www.iherb.com/Goddess-Garden (gyermek naptejek)

http://www.iherb.com/Alaffia (szappanok, testápolók, samponok)
http://www.iherb.com/Mineral-Fusion  (make-up készítő termékek)
http://www.iherb.com/Creative-Bioscience (fogyást segítő termékek)

Speciális ajánlatok:

Az egyes országok vámszabályaiból eredő problémák miatt az iHerb megszüntette az ingyenes termékrendelési lehetőséget, helyette jelképes összegért, pl. 0,5 USD-ért rendelhetőek kipróbálásra a termékminták, melyek a továbbiakban a "Trials" menüpontban találhatóak meg. 

Megszűnő termékek a készlet erejéig 30% kedvezménnyel kaphatóak: http://www.iherb.com/Clearance-Items

Mennyiségi kedvezmény: 50-féle termék 10-12-15% kedvezménnyel vásárolható, egynél több vásárlása esetén: http://www.iherb.com/Specials/

4 db-os Sierra Bees ajakbalzsam 4,95 USD-ért: http://www.iherb.com/Sierra-Bees-Tinted-Lip-Shimmers

Hajnövekedést elősegítő tabletta és kapszula 20% kedvezménnyel: http://www.iherb.com/Maxi-Hair-Special


California Gold Nutrition probiotikum 10 db-os 3,95 USD helyett 1 USD-be kerül: http://www.iherb.com/California-Gold-Nutrition-LactoBif-Probiotics-5-Billion-CFU-10-Veggie-Caps/64008

Organikus Acai bogyó por magas polyphenol tartalommal 27,95 USD helyett 19,95 USD-ért: http://www.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Organic-Acai-Powder-8-oz-227-g/63571

Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (International Airmail), új nevén Global Mail súlytól függően, (20 USD fölötti rendelés esetén) 2,0-8,90 USD-be kerül.

Maximum 2,720 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (International Airmail with Tracking), 40 USD feletti rendelés esetén kedvezménnyel vehető igénybe.

3 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nem tudom csak nálam vacakol-e az iherb, de pár napja meghökkentő módon valamiért oroszul jelenik meg, noha itt vagyok Budapesten. oroszul persze nem tudok, és nem találok nyelvválasztási lehetőséget sem. Minden link, bármire kattintok, pl. itt tőled kiindulva is, az orosz oldalt hozza be. Évek óta rendelek tőlük, de most meg avgyok lőve. Nálad rendesen működik?

    Köszi!

    Kistörpe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nálam rendesen, angolul működik, az árakat USD-ben adja meg. A bal felső sarokban, az Iherb logó mellett az amerikai zászló, az ENG és az USD felirat jelenik meg. Ott lehet módosítani a nyelvet.

      Törlés
  2. Hali, köszönöm! Béna voltam, hogy nem vettem észre. :-D

    VálaszTörlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.