A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2015. február 4., szerda

IHerb heti akció (2015. 02. 11-ig, AnneMarie Borlind bőrápoló termékek, Mega Food vitaminok)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény

Az iHerb 2015. február 11-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre: 
http://www.iherb.com/Skin-Care-Special (méz tartalmú arcápoló termékek)
http://www.iherb.com/AnneMarie-Borlind-Skin-Care (bőrápoló termékek)

http://www.iherb.com/mega-food (whole food természetes vitaminok)

Speciális ajánlatok:

Az egyes országok vámszabályaiból eredő problémák miatt az iHerb megszüntette az ingyenes termékrendelési lehetőséget, helyette jelképes összegért, pl. 0,5 USD-ért rendelhetőek kipróbálásra a termékminták, melyek a továbbiakban a "Trials" menüpontban találhatóak meg. 

Mennyiségi kedvezmény: 50-féle termék 10-12-15% kedvezménnyel vásárolható, egynél több vásárlása esetén: http://www.iherb.com/Specials/

AHCC tartalmú immunerősítő páros 10 USD kedvezménnyel: https://secure.iherb.com/tr/cb?pcodes=QLL-00333_QLL-00002Gyógyszertári minőségű Natural Factors Omega-3 halolaj  http://www.iherb.com/Natural-Factors-RxOmega-3-Factors-EPA-400-mg-DHA-200-mg-240-Softgels/4251 vásárlása esetén a 18,17 USD értékű Natural Factors CoQ10 http://www.iherb.com/Natural-Factors-Coenzyme-Q10-Enhanced-Absorption-100-mg-60-Softgels/2715 ingyen rendelhető.

Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (International Airmail), új nevén Global Mail súlytól függően, 4,45-8,90 USD-be kerül.

Új szállítási lehetőség maximum 2,720 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (International Airmail with Tracking), amely most 40 USD feletti rendelés esetén 50%-os kedvezménnyel vehető igénybe.

4 megjegyzés:

 1. Szia! Sok hasznos dolgot olvastam a blogon. Én rendelnék, de nem használok bankkártyát. Előre utalással nem lehet fizetni? És a bankkártyáról hogyan veszi le a pénzt? Mert ez nekem rejtély. Köszönöm , Ildi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Előre utalással nem lehet fizetni. Itt találod a vásárlás menetének részletes leírását: http://vitamintippek.blogspot.hu/p/vasarlas-az-iherben.html
   Nézd meg a 7. pontot, a bankkártya adatok megadását.

   Törlés
 2. Köszönöm a választ. Valaki nem tud abban segíteni, hogy kifizetem neki, Ő ezután megrendeli és így megérkezik a termék? Hátha tud valaki segíteni, köszönöm
  Ildi

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a márciusi akciós bőrtápláló krémet megrendelni, mert én nem látom az 1USD-os árat csak a 21,95USD-t.
  Előre is köszönöm a választ.

  VálaszTörlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.