A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2014. november 14., péntek

-10%-os akció 2014. november 30-ig

Az iHerb 2014. november 30-án vasárnap 24.00 óráig (magyar idő szerint 2014. december 1-jén 9.00 óráig) 10% kedvezményt nyújt a 40 USD feletti rendelések esetén (más kedvezménnyel nem összevonható).

7 megjegyzés:

  1. Szia! Tudnal segiteni, hogy jelenleg mely markatol es milyen kiszerelesben erdemes pl:melatonint es halolajat rendelni?
    RT ecseteket tervezek most rendelni(elso rendelesem), de egy kovetkezoben mar mast is. Tartsam magam akkor a 30-40 dollaros ertekhatarhoz az afa miatt? Az ecsetekre 20%kedvezmeny van most, gondolom, a kedvezmennyel csokkentett ar a lenyeg a vegen, ugye? Valamint velemenyed szerint erdemes a szallitast trackinggel kerni, vagy nyugodtan anelkul mehet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Mostanában ezt a halolaj kapszulást szedem: http://www.iherb.com/Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-180-mg-EPA-120-mg-DHA-100-Softgels/37790#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=madre%20labs%20fish%20oil&rc=111&sr=null&ic=1
      Vagy ha ezt a kettőt együtt rendeled, https://secure.iherb.com/tr/cb?pcodes=NFS-35491_NFS-02071, akkor most csak a halolajért kell fizetni, a q10-et pedig ajándékba kapod.

      A krill olaj drágább, mint a halolaj, de jobb a felszívódása. Amikor akciós, mindig bespájzolok belőle. Régebben ezt írtam róla a "Termékek" oldalon:

      Neptune Krill olaj
      Ez az egyik legjobb minőségű krill olaj kapszula, melyből kiváló felszívódása miatt elegendő csak napi egyet bevenni. Korábban halolaj kapszulát fogyasztottam, de ezekből képtelen voltam a napi EPA és DHA szükségletet fedező mennyiségű kapszulát megenni, ezért áttértem a kanalas halolajra. Ez viszont nagyon halízű és szagú volt, amit nem igazán kedveltem, s kissé macerás volt az üvegből öntögetés, utazáskor meg főleg. Aztán elolvastam dr. Mercolának Rudi Moerckkel - aki az omega-3 zsírsavak szakértője - készített interjúját, melyben a krill olaj előnyeiről írt a halolajjal szemben és áttértem én is a krill kapszulák szedésére. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/10/16/rudi-moerck-on-fish-oil.aspx
      Röviden összefoglalom az írást:
      "A halolajokkal az egyik legnagyobb probléma, hogy a feldolgozás (pl. hogy minél több olajat nyerjenek ki a halból, oldószerekkel kezelik), valamint a tárolás (pl. üveg nyitogatás) során könnyen oxidálódnak.
      Dr. Moerck vizsgálata szerint oxigén hatására a halolaj 1 óra alatt megavasodott, míg a krill olaj csak 190 óra elteltével. A krill olaj tehát 200-szor stabilabb.
      Ez a magas astaxanthin tartalomnak tulajdonítható. Minél több, annál jobb, de legyen legalább 0,2 mg/gramm az astaxanthin tartalom.
      A halolajak a higany mellett más egyéb fémeket (kadmium, ólom, króm, arzén) és szennyező anyagokat is tartalmazhatnak pl. PCB, dioxin, stb.
      A nevesebb gyártók megpróbálják kivonni a szennyező anyagokat a halolajból, de ez költséges folyamat. Ezért halolaj vásárlásnál a legjobb iránymutató a megfelelő minőségre a magas ár.
      A halolajat hűtőben kell tárolni.
      A halolajokhoz sokszor hozzáadnak még plusz telített zsírokat. Ezt a teljes súly és a EPA/DHA tartalom arányával lehet ellenőrizni.
      A bizonytalan eredetű és tisztaságú halolajakat kerüljük, mert a rossz minőségű, avas halolajak több kárt okozhatnak, mint hasznot.
      A halolajakban az omega-3 a trigliceridhez kötődik, ezért át kell alakulnia ahhoz, hogy fel tudjon szívódni.
      A krill olajban pedig foszfolipidekhez, így azonnal képes felszívódni. Ezért nincs a krill olaj fogyasztásakor a visszaböfögés.
      A krill olaj 10-15-ször jobban szívódik fel, mint a halolaj, ezért nem gond, hogy jóval kisebb az EPA/DHA tartalma.
      A halolaj 80-85%-a fel sem tud szívódni, az emberek 50%-a nem tudja tolerálni a halolajat."
      Ez pedig egy kedvező árú, magas (4mg/kapszula) astaxhantin tartalmú krill olaj: http://www.iherb.com/Olympian-Labs-Inc-Asta-Krill-8-60-Softgels/41627

      Törlés
    2. Melatonint nem szedek, de ha egyszer szedni akarnék, akkor a rendelés előtt elolvasnám a vevői értékeléseket, és ez alapján választanék. http://www.iherb.com/search?kw=melatonin&x=0&y=0#p=1
      Erről pl. elég jókat írnak: http://www.iherb.com/Natrol-Melatonin-3-mg-240-Tablets/4299#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=melatonin&rc=224&sr=null&ic=1

      Én 50 USD alatt rendelek mindig, s erre az összegre még sohasem vetettek ki ÁFA-t.
      A Trackinget még nem próbáltam, mert jóval drágább, mint a sima 4 USD-s posta, és így is meg szokott jönni a csomagom 2-3 hét alatt. Előfordult párszor sajnos, hogy eltűnt a csomagom, s ilyenkor vártam két hónapot, írtam az IHerbnek, és visszafizették a rendelés árát és a postaköltséget.

      A kedvezménnyel csökkentett árat kell figyelned, hogy 50 USD alatt maradjon.

      Törlés
    3. Koszi, akkor maradok a sima postanal. Erdemes varnom es holnap tennem penzt a visa kartyamra, vagy nem sok a kulonbseg es rendeljek mastercarddal? Nem tudom,h kb 50 dollar alatt a ket katyaval torteno vasarlas soran mekkora kulonbseg adodhat vasarlaskor....

      Törlés
    4. Azt, hogy pontosan milyen árfolyamon számol a bankod, csak tőlük tudod megkérdezni. Általánosságban igaz, hogy a VISA kedvezőbb az USD-ben történő vásárlásoknál, mint a Mastercard, de azt bankja válogatja, hogy mennyi konverziós díjat számolnak fel. Szerintem érdemes lenne megkérdezned akár a vásárlás előtt, akár utána a bankodat, hogy milyen árfolyamon számol, s akkor legközelebb már okosabb lennél. Bár ha fizetni kell a telefonhívásért, akkor lehet, hogy többe kerül a hívás, mint amit megspórolnál a VISA kártyával való fizetéssel.

      Törlés
  2. szia

    organikus c vitaminból és teljesen természetes alapanyagú (férfi) hónaljstiftből mit ajánlanál?


    köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. C vitaminból ezt: http://www.iherb.com/Madre-Labs-Madre-C-Whole-Food-Vitamin-C-Complex-6-35-oz-180-g/17628 vagy ezt: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Whole-Food-Vitamin-C-120-Vcaps/15775#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=organic%20vitamin%20c&rc=14790&sr=null&ic=21
      vagy ezt:http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Living-Vitamin-C-60-Veggie-Caplets/3113#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=organic%20vitamin%20c&rc=14790&sr=null&ic=20
      Hónalj stift: http://www.iherb.com/search?sug=crystal%20body%20deodorant&kw=cry&rank=2#p=1

      Törlés

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.