A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2014. május 9., péntek

Időszakos Madre Labs Superfoods akció

A Madre Labs szuper táplálék kiegészítő porok korlátozott ideig 39,95 USD helyett jelenleg 29.95 USD-ért vásárolhatók:  
http://www.iherb.com/Madre-Labs-Superfoods

http://www.iherb.com/Madre-Labs-Madre-C-Whole-Food-Vitamin-C-Complex-6-35-oz-180-g/17628 Természetes C vitamin: Camu camu, acerola, csipkebogyó és amla kivonatot tartalmaz. Nagyon jól oldódik folyadékban, enyhén savanykás az íze, ezért kifejezetten finom lesz a tea egy kiskanálnyit belekeverve.

http://www.iherb.com/Madre-Labs-Immune-Punch-with-AHCC-and-Epicor-6-35-oz-180-grams/8951  Immunrendszer erősítő:
A termék különféle antioxidáns és immunerősítő anyagokat tartalmaz: pl. bodza, gránátalma, kamu-kamu, hatféle organikus termesztésű gyógygomba kivonat, AHCC, Epicor. 
Az EpiCor egy természetes immunerősítő anyag, melyről bővebb információ itt található: http://www.epicorimmune.com/


http://www.iherb.com/Madre-Labs-Midori-Greens-6-35-oz-180-grams/9093 Zöld por: a termék organikus összetevőket, zöld leveles növényeket (pl. petrezselyem, spenót, kelkáposzta), chorellát, zöld teát, wasabit tartalmaz.

http://www.iherb.com/Madre-Labs-Eureka-Berries-A-SuperBerry-SuperFruit-Blend-6-35-oz-180-g/15890 Bogyós gyümölcs kivonat: az antioxidáns hatású fekete és piros bogyós gyümölcsökön kívül cékla és répa, valamint gránátalma és mangosztán kivonatot is tartalmaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.