A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2013. november 27., szerda

IHerb heti akció (2013. 12. 04-ig, New Chapter, organikus csokoládé)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény.

Az iHerb 2013. december 4-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő termékekre:  
http://www.iherb.com/Ecco-Bella (kozmetikumok, testápolók, rúzsok, stb.)
http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman (kozmetikai ecsetek)
http://www.iherb.com/Alter-Eco (organikus csokoládék)

10% kedvezménnyel vásárolható valamennyi New Chapter termék: http://www.iherb.com/New-Chapter  
A New Chapter vitaminok, ásványi és növényi anyagok teljes értékű táplálék-komplexek, melyek a kémiailag izolált vitaminokkal szemben jobban hasznosulnak a szervezetben. A termékek többsége ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz, genetikailag módosított összetevőktől mentesek. 
Bővebb információ: http://www.newchapter.com/vitamins 

A New Chapter termékekkel kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a rendelés előtt célszerű megnézni, hogy a kiválasztott termékből létezik-e esetleg azonos áron, nagyobb kiszerelés. Jelenleg például a 40 év fölötti nők és férfiak részére ajánlott multivitaminokból a 72 darabos csomagolással megegyező áron, 86 darabos, akciós kiszerelés is kapható:
http://www.iherb.com/New-Chapter-40-Every-Woman-s-One-Daily-Multi-86-Tablets/50837
http://www.iherb.com/New-Chapter-40-Every-Man-s-One-Daily-Multi-86-Tablets/50838


Speciális ajánlatok:

a C vitaminos gumicukorka 4 év fölötti gyermekek részére 2 USDhttp://www.iherb.com/Rainbow-Light-Gummy-Vitamin-C-Slices-Tangy-Tangerine-Flavor-90-Gummies/40005




Valamennyi Now Foods folyékony BetterStevia 3,95 USD-be kerül.

Madre Labs organikus kakaópor: http://www.iherb.com/Madre-Labs-CocoCardio-7-93-oz-225-g/23802 2013. november 30-ig 19.99 USD helyett 14.95 USD. A prémium minőségű, 100%-os természetes kakaópor fagyasztással szárított céklaport és hibiszkusz kivonatot is tartalmaz.  A kíméletes feldolgozásnak köszönhető magas polifenol-tartalom miatt a kakaó keserűbb, mint a holland kakaóporok.
Madre Labs CafeCeps organikus kávé 16,95 USD helyett. A kávé cordyceps és reishi gyógygombákat is tartalmaz.


Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (International Airmail), új nevén Global Mail 4 USD-be kerül.

Új szállítási lehetőség maximum 2,720 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (International Airmail with Tracking), amely súlytól függően 8-10-12 USD-be kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.