A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2013. szeptember 11., szerda

IHerb heti akció (2013. 09. 18-ig, folyékony ásványi anyag, vitamin koncentrátumok, vörös rizs élesztő kivonat)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény.


Az iHerb 2013. szeptember 18-án szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a Trace Minerals Research termékekre: http://www.iherb.com/Trace-Minerals-Research
A cég folyékony ásványi anyag, nyomelem- és vitamin koncentrátumainak használata szűrt víz fogyasztása esetén különösen hasznos, mivel pótolja az ivóvízből kiszűrt ásványi anyagokat, ezzel javítva a szervezet elektrolit háztartását

30% kedvezmény a vörös rizs élesztő tartalmú termékekre:  http://www.iherb.com/Red-Yeast-Rice
Bővebb információ: http://www.drweil.com/drw/u/QAA400589/Red-Rice-Yeast-Instead-of-Statins.html


Speciális ajánlatok:

Valamennyi NOW Foods folyékony BetterStevia 3,95 USD-be kerül.


Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (International Airmail), új nevén Global Mail 4 USD-be kerül.

Új szállítási lehetőség maximum 2,720 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (International Airmail with Tracking), amely súlytól függően 8-10-12 USD-be kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.