A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2013. július 31., szerda

IHerb heti ajánlat (2013.08.05-ig, organikus fűszerek, zöldporok, ingyenes D3-vitamin)

A VitaminTippek blog új bejegyzései a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény.


Az iHerb 2013. augusztus 7-én szerdán 10.00 óráig (magyar idő szerint 19.00 óráig) 20% kedvezményt nyújt a következő gyártók termékeire:   Simply Organic biofűszerek,
 Amazing Grass táplálék kiegészítő porok.

Speciális ajánlatok:

Ingyenesen rendelhető D3-vitamin készítmény: iHerb D3-vitamin 5 000 IU, 120 db-os lágyzselatin kapszula

Bármelyik Just a Leaf organikus tea vásárlása esetén a hőálló üvegből készült teás bögre 8,95 USD helyett 2,95 USD-be kerül. A bögre három részből áll. A tealeveleket a kivehető, az alján keskeny rovátkákkal ellátott belső szűrőrészbe kell szórni, mely az áztatás után a bögre felfordított tetejébe helyezhető.

50%-os kedvezménnyel vásárolható organikus gyógygomba készítmények: Fungiology

Valamennyi NOW Foods folyékony BetterStevia 3,95 USD-be kerül.

Bármely Rxomega-3 haolaj készítmény vásárlása esetén a Coenzyme Q10 100 mg-os, 60 db-os kapszula ingyen rendelhető.

Bármely Raw Meal táplálékkiegészítő por vagy Raw Protein fehérje por vásárlása esetén egy Garden of Life keverőedény (blender bottle) ingyen rendelhető.
 
Maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (International Airmail), új nevén Global Mail 4 USD-be kerül.

Új szállítási lehetőség maximum 2,720 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a nyomon követhető légi szállítás (International Airmail with Tracking), amely súlytól függően 8-10-12 USD-be kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.