A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. december 5., szerda

IHerb heti akció (2012. december 12-ig, Bach virágterápia, Trimedica)

A VitaminTippek blog új bejegyzései már a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett jelenleg 10 USD a kedvezmény

Az iHerb 2012. december 12-én szerdán 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) 20%-os kedvezményt ad Bach virágterápiás készítményekre.
A Bach virágterápiáról információk: http://www.viragterapia.hu/mi-a-bach-viragterapia/.

Szintén 20% kedvezmény van a Trimedica termékekre.

A Now Foods 12 tasakos, steviával édesített, vitamin tartalmú acai bogyó limonádé és gránátalma italporok 2.95 USD-be kerülnek.
 
40 USD megrendelés fölött maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (international airmail), új nevén Global Mail ingyenes.

További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.