A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. augusztus 29., szerda

IHerb heti akció (2012. 09. 05-ig, mozgásszervi betegségekre)

A VitaminTippek blog új bejegyzései már a Facebookon is követhetők (a blog jobb felső sarkában található "Tetszik" gombra kattintva).

Első vásárlás alkalmával, a BES569 kupon kód beírásával 40 USD feletti megrendelés esetén a vásárlás összegéből 5 USD helyett 10 USD a kedvezmény 2012. augusztus 31-ig. 

Az iHerb 2012. szeptember 5-én szerdán 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) 10%-os kedvezményt ad a mozgásszervi betegségek kezelésére szolgáló termékekre.

Country Life Omega-3 zsírsav tartalmú készítmények 80%-os kedvezménnyel kaphatóak. Nincs halas utóíz, jobb, elnyújtott felszívódás a különleges technológiájú, gumicukorhoz hasonló kiszerelésnek köszönhetően. GMP minősítéssel rendelkezik, nem tartalmaz nehézfémeket.

A Madre Bees organikus ajakápolók 0,33 centbe kerülnek.

Továbbra is 60% kedvezmény van a Vega Sequel Naturals teljes értékű, natúr és ízesített táplálékkiegészítő poraira, amelyek fehérjéket, antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, omega-3 és 6-ot, probiotikumot és enzimeket tartalmaznak.

BSN,  a Country Life, a Jarrow Formulas, az MRM és a Now Foods fehérje porainak vásárlása esetén ingyen lehet rendelni a porok folyadékkal való összekeveréséhez kézi mixert.

A St. Dalfour teák mellé ingyen lehet rendelni kerámia teafilter tartót.

40 USD megrendelés fölött maximum 1,814 kg súlyig és 80 USD összeghatárig a légi szállítás (international airmail) 6 USD helyett 4 USD.

További 5% kedvezmény jár 60 USD fölötti megrendelés esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.